HB 2190 menyatakan permainan yang sangat sosial sebagai permainan, selain lotre

Bilik-bilik poker Oregon bekerja dengan mengejar mengejar calon masyarakat, tidak seperti permainan pemain mana yang bertaruh dengan kemungkinan atau peniaga. Rumah itu tidak dihanyutkan dan peniaga hanya dibenarkan membayar dengan tip, yang kemungkinan akan berubah sama ada bil diluluskan atau tidak.

Bilik-bilik menghasilkan wang mereka dengan bayaran tambahan, seperti bayaran masuk $ 10 bersama dengan penjualan makanan dan minuman. Menurut beberapa pemilik bilik kad, membiarkan kelab terbuka menjadikan poker tidak bergerak di bawah tanah dan menarik tidak buruk. Pemain hari ini juga tahu bahawa mereka harus berkelakuan dengan etika tertentu atau mereka akan bangkit dan tidak diterima kembali ke BAMBUQQ.

Sebagai tambahan kepada selusin bilik poker di Portland, terdapat selusin bar dan bar yang menawarkan pertandingan mengadakan Texas pada malam-malam tertentu. Perlawanan itu juga akan berakhir sekiranya undang-undang diluluskan.

Pendapat sebelumnya oleh Peguam Negara Oregon berpendapat bahawa penjual permainan sosial hanya dapat dibayar dengan tip tetapi sekarang Jabatan Tenaga Kerja Oregon berpendapat bahawa mereka harus bekerja yang ditentukan oleh kerutan lain di tempat kejadian dan menyebabkan pegawai bandar Portland mengatakan mereka akan menguatkuasakan negara undang-undang mengenai perkara itu.

HB 2190 mendefinisikan permainan sosial sebagai “permainan, selain lotere, antara pemain rumah persendirian di mana tidak ada pemain rumah, bank atau peluang rumah dan tidak ada pendapatan rumah dari permainan sosial yang beroperasi.”

Masih belum jelas selera apa yang akan dimiliki Senat untuk rang undang-undang itu, atau apakah ia akan mengeluarkannya dari jawatankuasa itu. Tiada mesyuarat jawatankuasa atau sesi minimum yang dijadualkan untuk penagihan. Dalam kehidupan sebelumnya, rang undang-undang 2013 dilaporkan dipromosikan oleh bilik kad Washington sebagai usaha terakhir untuk menghilangkan persaingan yang mempengaruhi. PokerAtlas melaporkan 41 bilik poker di Washington.

Para Legislator Oregon akan menutup semua bilik poker komersial di negeri ini. Semua bilik poker komersial Oregon boleh ditutup jika Senat dan Gabenor Kate Brown kesepakatan rang undang-undang yang disahkan di Oregon House pada hari Khamis lalu. HB 2190 (.pdf), yang mengubah definisi “permainan sosial” untuk tujuan perjudian, memperoleh 39-16 suara dengan 5 anggota tidak mengundi. Rang undang-undang itu diperkenalkan pada 9 Januari dan telah menyaksikan 10 tindakan sekarang termasuk ke meja Presiden Senat.

Rang undang-undang tersebut membolehkan bandar dan daerah seperti Portland dan Multnomah County, di mana sebahagian besar dewan bukan untung di negara ini kini beroperasi, hanya membenarkan permainan poker “sosial” jika dikendalikan oleh organisasi keagamaan, saudara atau badan amal. Menurut laporan pada 26 April 2013 di oregonlive.com, ini bukan lelaran pertama rang undang-undang yang dikatakan oleh penggubal undang-undang anti-permainan akan menetapkan peraturan permainan sosial yang berkuat kuasa pada tahun 1980-an dan semestinya tidak pernah untuk membenarkan poker atau sarang kelab.

TOP SITE :

xodomino

zeuspoker

zodiakpoker

zodiakqq

zoyaqq